VagyokNeked

 

A VagyokNeked átlátható és könnyen kezelhető felületei a minőségi, ugyanakkor egyszerűen kezelhető, felhasználóbarát társkeresés élményét nyújtják. Egyedülálló algoritmusa, a Harmónia Index alapján olyan társkeresőket ajánl, akik között nagyobb eséllyel találja meg mindenki élete párját, mint a hagyományos társkereső oldalakon.

Ár 833-2990 Ft/hónap
Felhasználók száma ?
Nő/ffi arány 60/40 %
Pagerank 2/10
Mobil applikáció nincs
Keresési feltételek száma nincs keresés, ajánlás van
Ár-érték arány 82 %
telefonos ügyfélszolgálat van
Email ügyfélszolgálat van
GYIK/Súgó van

2. helyezett értékelése:

VagyokNeked

A VagyokNeked.hu segít megtalálni és bemutatni egymásnak azokat az egyedülálló párkeresőket, akik hasonló személyiségük, érdeklődésük és elvárásaik miatt a leginkább összeillenek.

Amikor egy társkereső beregisztrál az oldalra, az alapadatai mellett egy 20 perces Párkapcsolati Tesztet is ki kell töltenie, ami szükséges ahhoz, hogy könnyen rátaláljon élete párjára.

A kitöltött Párkapcsolati Teszt kielemzése után a társkeresőnek elkészülnek az alapadatai és bemutatkozója. A megadott információk (bemutatkozó szöveg, fotók), mielőtt a többi társkereső számára láthatóvá válnak, moderálásra kerülnek, ezzel is biztosítják az oldal színvonalát és a minőségi társkeresés élményét.

A VagyokNeked egyedülálló algoritmusa alapján olyan embereket ajánl, akikkel jó eséllyel passzolnak egymáshoz a társkeresők. Ezáltal leveszik a vállukról a keresgélés terhét és tálcán viszik bemutatni azokat a társkeresőket, akiknek gondolkodásmódja, habitusa, érdeklődési köre nagyon hasonló, vagy akár megegyezik a keresőjével. Nem hiába az oldal szlogenje „Mi keresünk, te választasz”.

A Párkapcsolati Tesztet megalkotó párkapcsolati szakértő, klinikai szakpszichológus Gotthardt Zsóka, kutatási eredményekre támaszkodva, elsősorban a párkapcsolati illeszkedés szempontjából meghatározó jelenségeket vizsgálta, mint a vonzalom, a hasonlóság, vagy az interakciók gyakorisága. A kutatások egyértelműen alátámasztották azt a mindennapi tapasztalatot, hogy a fizikai vonzerő mellett a pozitív interakció és a hasonlóság az, ami szimpátiát kelt és erősíti a vonzalmunkat a másik iránt. A kérdőív mérési pontosságát a VagyokNeked-en belüli tapasztalatokkal követik és folyamatosan fejlesztik.

Értékelésünk alapján a VagyokNeked.hu 82%-ot kapott, hiszen gyakorlatilag minden, általunk elvárt kritériumnak megfelelt. Ügyfélszolgálatuk e-mailben és telefonon is elérhető, de a részletes GYIK (Gyakran Ismételt Kérdések) segítségével pedig szinte minden kérdésünkre azonnali választ kapunk. A nők és férfiak aránya 60/40%, ami kimondottan kecsegtető, hisz így mindkét nem képviselői nagy eséllyel találnak párt az oldalon.